ContactT 0875-451170
E info@advisor-coach.nl

Tips zakelijk

Overzicht van handige websites, geschikt voor vrijwel elke organisatie :

 

Handig voor ondernemers

Betere online vindbaarheid door aanmelding op een van de grootste bedrijfstelefoongids van Nederland met alle plaatsen. Met dit overzicht van provincies en plaatsen kunt u snel bedrijven in een specifieke regio van Nederland vinden.

Salarisadministratie kantoor : https://www.salarisadministratieloont.nl actief in geheel Nederland met eigen AVG proof portal.

In contact komen met werkzoekende die banen in de buurt zoeken? Vacaturelinq kan hierbij helpen. Personeels wervings- en brandingcampagnes.

Verzekering tegen wanbetaling debiteuren voor een rustiger en fijner gevoel van ondernemen. Vergelijk via de Kredietverzekeraars elke kredietverzekeraar actief in Nederland.

Uw administratie kan goedkoper & beter de naam vd link zegt al voldoende over de webpagina.

Een blijk van waardering tonen voor b2b klant relaties & personeel richting het einde van het jaar? Een leuk kerstpakket geven als een gebaar van "bedankt" spreekt dan boekdelen!
Bezoek deze kerstpakketten webshop eens. Absolute experts in kerstpakket relatiegeschenken e.d. met ruim uiteenlopende opties. 

Krediet, zakelijke hypotheek of andere financiering voor je bedrijf nodig? Raadpleeg de financieel adviseurs van AdviesFinanciering.nl

Professionele bemiddelaar nodig voor een relationeel of zakelijk conflict? Mediator Circle, Nederlands overzicht van mediators.

https://www.hk-interim.nl

HP 301 

Uw boekhouding zelf doen of uitbesteden? Bruikbare tips voor de juiste keuze vindt u op het online boekhouding en administratie portaal. Bijvoorbeeld in het uitgebreide artikel over een online boekhouding van Boekhouding en administratie. Er is namelijk steeds meer en betere boekhoudsoftware beschikbaar die online te gebruiken is. Hierdoor is er geen noodzaak meer voor software updates, waardoor boekhoudsoftware stukken goedkoper wordt.

Informatief

Start je ZZP pensioen ; de mogelijkheden en ... onmogelijkheden. Assurantie web voor uitgebreide info en tips rondom verzekeringen en hoe men hier kosten op kan besparen.

Starten met beleggen? Bepaal eerst uw risicoprofiel met Strategisch Beleggen. Aan de hand van uw risicoprofiel voor beleggen maakt u veel gemakkelijker de keuze voor de juiste beleggingsproducten. Bepaal uw risicoprofiel en kies daarna pas een broker. Zo weet u zeker dat het beleggingsproduct waar uw keuze op gaat vallen ook bij uw broker beschikbaar is.

AA accountant worden? Al dat niet gecombineerd met het het ondernemen via een eigen accountantskantoor? Op de website AA-worden NL, lees je er meer over of bezoek Accounting Web voor meer algemene info.

Business Issues; veel info over mogelijke zaken waar je tegenaan kan lopen bij het ondernemen. Random tips die iedereen moet weten op het gebied van ondernemen via 360. +

Hoe een website succesvoller in te zetten en meer over online mogelijkheden lees je op Site Strategie.

drukverhogingspomp

Pwakkerman

Teamcoaching
Interim management
Online marketing coach
Begeleiding ondernemerschap
Begeleiding startende ondernemers
Coaching op maat
Persoonlijk ontwikkelingsplan
Netwerk organisaties
Directie coaching

Groot nationaal netwerk

Altijd een 1ste oriënterend adviesgesprek, gratis en vrijblijvend

Binnen 8 werkuren reactie, bel, app of gebruik
ons contact formulier / email ons

Klanten waar we trots op zijn