ContactT 0875-451170
E info@advisor-coach.nl

Over Advisor Coach

Coaching voor ondernemers

Advisor is een adviesbureau dat zich toelegt op het coachen van ondernemers in de meest brede zin van het woord. Uit de praktijk is gebleken dat zij in de dagelijkse praktijk behoefte hebben aan een 'klankbord', aan iemand die onafhankelijk en objectief een weloverwogen advies kan geven over belangwekkende zaken in en rond een bedrijf. Een externe blik op de zaak werkt vaak verfrissend en verhelderend.

Want ondernemen is kansen en mogelijkheden zien en pakken. Dag en nacht in touw, continu proaktief voor de beste prestaties. Altijd motiveren en stimuleren.

Wie motiveert jou indien nodig?

De zaken gaan goed en dat zal wellicht nog jaren zo doorgaan. Jij levert immers een topproduct/dienst tegen een prima tarief. Maar wie helpt de zaag scherp te houden? Innovatief te denken? Echt in te leven in de klant? Af en toe te kijken vanaf de zij-lijn? Oprecht te communiceren met jouw team?

Soms kom je gewoon even tijd of expertise te kort om overal goed boven op te zitten. Dan is het geruststellend als een betrouwbare ondernemer naast je staat en meedenkt of zelfs in jouw plaats activiteiten coördineert.
Ondernemen is topsport! Gun jezelf Advisor Coach!

Via het netwerk van Advisor Coach, kun je rekenen op ervaren ondernemers die staan voor jouw zaak. Enthousiast en inspirerend brengen wij kennis, ervaring en netwerk uit heel andere branches mee waarmee jij jouw voordeel kunt doen. Van een afstandje kun je soms immers veel beter zien wat er ontbreekt om een geweldig verschil te maken.

Als coach, adviseur of als Interim Manager kun je op ons rekenen! Leg contact via onze contactpagina.

 

Teamcoaching
Interim management
Online marketing coach
Begeleiding ondernemerschap
Begeleiding startende ondernemers
Coaching op maat
Persoonlijk ontwikkelingsplan
Netwerk organisaties
Directie coaching

Groot nationaal netwerk

Altijd een 1ste oriënterend adviesgesprek, gratis en vrijblijvend

Binnen 8 werkuren reactie, bel, app of gebruik
ons contact formulier / email ons

Klanten waar we trots op zijn