ContactT 0875-451170
E info@advisor-coach.nl

WELKE COACH?

De juiste coach vinden...

Naast online- en telefonische coaching is een groot deel van de begeleiding toch direct persoonlijk contact. Als je echt wilt is natuurlijk alles mogelijk maar uit ervaring bevelen wij je aan een bereikbare coach in de buurt te kiezen. Daarom is Mijn MKB Coach haar netwerk met coaches in heel Nederland aan het uitbreiden. Zodat je overal in jouw buurt een coach kunt vinden of deel kunt nemen aan programma’s.

Verder is het belangrijk dat het moet klikt tussen jou en je coach, wat je doel met coaching ook is. Hetgeen niet betekent dat je niet met jezelf wordt geconfronteerd of niet geprikkeld zult worden! Je moet elkaar verstaan en respecteren om iets van elkaar te kunnen aannemen en leren.

Ook de stijl van coaching bepalend zijn voor jouw keuze. Kijk eerst eens welke stijl van coaching past bij jou en bij jouw doel. Download dit handige artikel “in 5 stappen naar de juiste coach” van Annemieke Nijman.

Daarnaast ben je misschien op zoek naar een coach met specialisatie, bijvoorbeeld re-integratie, werkhervatting, schuldsanering, starterscoach, ARBO en ERGO-begeleiding, marketing, Sales, telefoonteams, PERSONAL COACH of Directie coach.

Daarom hebben we een heel netwerk van coaches waarmee wij je graag van dienst zijn. Als tijdens of na onze uitgebreide intake blijkt dat iemand anders jou waarschijnlijk beter van dienst zal kunnen zijn dan bieden wij je graag de gelegenheid met die coach kennis te maken.

Neem contact op met onze ondernemerscoach voor het selecteren van jouw coach.

Lees verder bij Directie coaching of ondernemerscoaching in ons teamcoaching / groepstraject "het beste bedrijf!"

Teamcoaching
Interim management
Online marketing coach
Begeleiding ondernemerschap
Begeleiding startende ondernemers
Coaching op maat
Persoonlijk ontwikkelingsplan
Netwerk organisaties
Directie coaching

Groot nationaal netwerk

Altijd een 1ste oriënterend adviesgesprek, gratis en vrijblijvend

Binnen 8 werkuren reactie, bel, app of gebruik
ons contact formulier / email ons

Klanten waar we trots op zijn