ContactT 0875-451170
E info@advisor-coach.nl

Begeleiding ondernemerschap

Veel coaches binnen Advisor Coach zijn gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling binnen het ondernemerschap. Een ondernemer is vaak sterk vergroeid met zijn bedrijf en identificeert zich hierdoor vaak met zijn bedrijf. Als het bedrijf het goed doet, ervaart een ondernemer dat vaak als persoonlijk succes. Andersom geldt het ook dat een ondernemer die lekker in zijn vel zit, beter presteert. De groei en ontwikkeling van het bedrijf heeft dus sterk te maken met de persoonlijke ontwikkeling en groei van een ondernemer. Wij genieten van het werken met en voor ondernemers, omdat het over het algemeen gepassioneerde, gemotiveerde en pro-actieve mensen zijn. Ondernemerschap zit dan ook in ons bloed.

Niet de onderneming maar de ondernemer centraal!

In ons land nemen jaarlijks enkele duizenden mensen de beslissing om voor het zelfstandig ondernemerschap te kiezen. Op eigen benen staan, zorgen voor je eigen inkomen, je eigen tijd indelen, zelf beslissen om nieuwe plannen of initiatieven te ontplooien, zelf bepalen wat er wel of niet moet gebeuren. Het lijkt het ultieme ideaal, ondernemer zijn, maar jammer genoeg haakt een substantieel deel van deze ondernemers vroeg of laat af. Verrast als ze worden door een forse aanslag van de Belastingdienst, door de complexiteit van de bedrijfsadministratie, de vaak ingewikkelde wet- en andere regelgeving, het personeelsbeleid en/of het gebrek aan lange termijnbeleid.

Het bureau Advisor Coach weet als geen ander wat het is om als zelfstandig ondernemer door het leven te gaan. Dat je als startend ondernemer tegen zaken aan loopt waar je van tevoren geen rekening mee hebt gehouden, dat je als ‘doorstartend’ ondernemer een duidelijke toekomstvisie moet formuleren en dat je als succesvol zakenman niet bent voorbereid op een onverwacht grote groei van je bedrijf.

Advisor richt zich in haar werkzaamheden voornamelijk op het coachen van (startende) ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Een team van bedrijfsadviseurs staat permanent klaar om zakenmensen bij te staan bij beslissingen in de praktijk van alledag, die van belang zijn voor continuïteit van de bedrijfsvoering. De coaches van Advisor worden daarbij gesteund door een backoffice van medewerkers, die desgewenst alle voorkomende werkzaamheden kunnen verrichten. Alles bijeen genomen heeft het de benodigde experience en knowhow in huis op het terrein van:

  • Personeelsaangelegenheden
  • Management
  • Bedrijfsvoering
  • Het opstellen van een ondernemersplan
  • Het opstellen van een businessplan
  • Saneringen
  • Boekhouding en administratie uitbesteden  (zie ook boekhoudingenadministratie.nl)
  • Administratieve dienstverlening
  • Marketing
  • Bedrijfsstrategie en –filosofie

Meer dan een ondernemer verwacht!

Advisor Coach weet een ondernemer kortom een totaalpakket aan diensten aan te bieden, waarbij het coachen veruit het belangrijkste is. De medewerkers van Advisor houden zich aan het principe dat niet de onderneming, maar de ondernemer zélf centraal staat. Het moet uiteindelijk de eigenaar van het bedrijf zijn die op basis van een reeks van raadgevingen de finale beslissingen neemt. En de praktijk wijst uit dat Advisor doorgaans méér doet dan een ondernemer verwacht!

Advisor kan daarbij als een permanent klankbord fungeren, omdat uit ervaring blijkt dat ondernemers vaak verlegen zitten om professionele feedback. Juist op momenten dat er belangrijke knopen moeten worden doorgehakt, kan het ondernemerschap bij uitstek een eenzaam beroep zijn. Advisor is dan uw partner.

Voor nadere informatie en/of inlichtingen

Wilt u eerst antwoord op uw vragen? Leg eens vrijblijvend contact met ons voor een vrijblijvende intake? Wij staan voor u klaar!

Terug naar overzicht
Teamcoaching
Interim management
Online marketing coach
Begeleiding ondernemerschap
Begeleiding startende ondernemers
Coaching op maat
Persoonlijk ontwikkelingsplan
Netwerk organisaties
Directie coaching

Groot nationaal netwerk

Altijd een 1ste oriënterend adviesgesprek, gratis en vrijblijvend

Binnen 8 werkuren reactie, bel, app of gebruik
ons contact formulier / email ons

Klanten waar we trots op zijn