ContactT 0875-451170
E info@advisor-coach.nl

Teamcoaching 

Groepstraject voor kleine zelfstandigen - Speciaal voor kleine(re) zelfstandige, starters, ZZP-ers, winkeliers!

Ken jij iemand die in 12 weken persoonlijk en zakelijk veel meer wil bereiken? Bijvoorbeeld omzetverhoging, margeverdubbeling, een goed product en passief inkomen? En ook nog minstens 400 % rendement uit investering?

Onze executive coaching heeft bewezen effectief te zijn in een maatwerkprogramma van gemiddeld 12 weken waarin grote doelen en ambities te realiseren zijn. De investering van meer dan 100 contacturen vergt veel van de ondernemer en brengt hoge kosten met zich mee. Daarmee is die vorm van coaching echter minder geschikt voor de kleine(re) zelfstandige.

Daarom hebben we speciaal voor kleine zelfstandigen /starters en ZZP-ers een gelijksoortig programma ontwikkeld maar dan in een groep van bij voorkeur 10- 25 ondernemers. Door behandeling van gemeenschappelijke aandachtspunten en individuele voorbeelden in de groep wordt tijdwinst geboekt en het aantal leerervaringen vergroot. Door de deelnemers interactief met en voor elkaar in te zetten ontstaat een veelheid aan invalshoeken en visies. Besparing van tijd en geld en gelijktijdig verhoogd effect!

Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst, maar toch:
In eerdere groepstrajecten ondernemerscoaching Best Bedrijf! hebben van alle deelnemende ZZP-ers, starters en winkeliers:

  • 95% zelf een betere persoonlijke effectiviteit en meer vrije tijd en verzorgt dat ook voor zijn team.
  • 65% een verdubbeling van de marge binnen 12 weken en
  • 80% van alle ZZP-ers verdubbeling van de omzet in het eerste jaar
  • 20% van de gevorderde ZZP-ers een (bijna) werkend passief inkomen
  • Uiteindelijk heeft iedereen dus meer plezier, meer geld en meer vrije tijd.

Hoe ziet het programma er uit?

Intake

Alle ingeschreven deelnemers wonen een voorlichtingsavond bij. Daar ontvangen zij een opdracht en worden afspraken gemaakt over het intakegesprek. Voldoende beoordeling bij intake en opdracht zijn voorwaarde voor deelname aan het traject. Hierdoor waarborgen wij de kwaliteit voor de overige deelnemers.

Ben je toegelaten dan verloopt het programma als volgt (in een notedop)

Kickoff

Een avond kennismaken met de andere deelnemers, uitrollen programma, voorbereidende opdrachten en spelregels.

Na de pauze inventariseren we de beschikbaarheid van alle deelnemers en spreken we in onderling overleg af welke dagen we de volgende bijeenkomsten zullen hebben. Tevens kijken we naar de behoeften van individuele deelnemers om het maatwerk te kunnen leveren en bespreken we de voorbereidende opdrachten.

En dan..

In 6 bijeenkomsten verdeeld over de 12 effectieve weken (buiten de schoolvakanties) wordt kennis gedeeld, gewerkt en samengewerkt aan jouw eigen bedrijf en afspraken gemaakt voor tussenliggende periodes.

In de eerste twee weken staan naast eigen opdrachten ook de bedrijfsbezoeken en interviews door onze ondernemerscoach op het programma. Een analyse van de huidige stand van zaken en het formuleren van doelen voor het traject. Natuurlijk horen jouw ondernemersplan, liquiditeitsbegroting en verdienmodel tot de eerste stappen.

Na de tweede bijeenkomst heeft iedereen een eerste indruk en een plan. Je werkt zelfstandig aan je plan maar door coach en buddies kom je afspraken na en haal je ook de resultaten. Daarnaast neem je ook onderling bezoeken en interviews af waardoor je meer tips en invalshoeken krijgt.

In de klassikale bijeenkomsten gaan we dieper in op de theorie en de praktische toepassing daarvan. In voorkomende gevallen zullen individuele vragen behandeld worden omdat deze leerzaam zijn voor de hele groep.

Ondertussen..

In de perioden tussen de bijeenkomsten ben je zelf hard aan het werk met je eigen plan. Dit doe je zelf met heel veelondersteuning door frequente coaching van Advisor Coach (3 u per week, eerst bezoeken daarna telefonisch), door 24/7 e-coaching (bijvoorbeeld marketing tips over je flyer, suggesties voor je offerte en antwoord op jouw vragn) en door sparren met jouw ondernemersbuddy. Ondertussen volg je ook nog de workshops van de Ondernemerscoach (extra dagdelen, kosten inbegrepen in je deelname), kun je jezelf trainen in het verzorgen van workshops en ontwikkel je je eigen workshops waardoor je expertise toeneemt. Wanneer dit past in het ondernemersporgaramma van Advisor Coach geven we jouw workshop graag het podium.

Advisor: coaching voor ondermers.

Iets voor jou?

Je marge verdubbelen? Je omzet verdubbelen? Meer plezier hebben in je werk? Wil jij je dromen waar maken? Meer tijd overhouden?

Voor nadere informatie en/of inlichtingen

Wilt u eerst antwoord op uw vragen? Leg eens vrijblijvend contact met ons voor een vrijblijvende intake? Wij staan voor u klaar!

Terug naar overzicht
Teamcoaching
Interim management
Online marketing coach
Begeleiding ondernemerschap
Begeleiding startende ondernemers
Coaching op maat
Persoonlijk ontwikkelingsplan
Netwerk organisaties
Directie coaching

Groot nationaal netwerk

Altijd een 1ste oriënterend adviesgesprek, gratis en vrijblijvend

Binnen 8 werkuren reactie, bel, app of gebruik
ons contact formulier / email ons

Klanten waar we trots op zijn