ContactT 0875-451170
E info@advisor-coach.nl

Interim management

Interim manager nodig?

Voor tijdelijk management beschikken wij over een groot netwerk als bedrijfsleider, projectleider of afdelingshoofd. Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat onze ondernemers voor u kunnen doen.

Waarom is een ondernemer uit ons netwerk bij uitstek geschikt om voor kortdurend een project te leiden, uw bedrijfsleider te vervangen, uw team te begeleiden of (zelfs under cover) onderzoek te doen naar prestaties van uw medewerker of afdeling? In de eerste plaats merken wij dat u het waardeert dat de uitgebreide ondernemers- en management-ervaring van onze ondernemers en partners is opgebouwd in verschillende branches. Praktijk ervaring in combinatie met onze recherche achtergrond geeft een snel en doortastend optreden waarop u kunt bouwen.

Mijn Advisor Coach kenmerkt zich voorts door snel ondernemerschap, daadkracht, stimulerend enthousiasme en inspirerend leiderschap met een enorm uitgebreid netwerk aan partners, aangevuld met praktische marketing, kritisch analytisch vermogen, hoge drang naar tevredenheid van uw klant en een hoge mate van integriteit. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, ook als niemand kijkt. Hetgeen weer leidt tot actiebereidheid en resultaatgerichte effectiviteit. Doelen stellen en halen. Onze eerdere projecten zijn niet allemaal openbaar maar we vertellen u er op verzoek natuurlijk graag over. Wilt u een slapend project nieuw leven in blazen of uw bedrijf (tijdelijk) laten ondersteunen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Hoe werkt dat dan?

Meestal beginnen we met onderzoek. Wat is de status, wat loopt er wel of niet en waarom loopt dat zo? Onze recherche achtergrond maakt dat Advisor Coach zelfs geheel onherkenbaar en onopvallend onderzoek kan doen in of naar uw bedrijf. Klanttevredenheidsonderzoek, mystery guest visits maar ook (safety/security en ISO) audits kunnen wij dan ook als los project voor u uitvoeren. Waar het vanwege de omvang van het bedrijf zou opvallen als de echte directie mee werkt op de werkvloer doen wij dat graag voor u. Als undercoverboss draaien wij met hetzelfde gemak nachtdiensten, lopende band werk etc.. Daarna volgt een uitgebreide rapportage.

Als projectleiding gaan wij helemaal op in het bedrijf en staan daarbij naast de ondernemer. Gevraagd en ongevraagd krijgt u naast de beloofde projectwaarde ook een aantal adviezen over uw bedrijfsvoering. Het soort project maakt daarbij niet uit zoalng het ethisch is en creatief en een bijdrage levert aan mensen. Overigens halen wij nog meer voldoening uit het invullen van uw onverwachte dringende behoefte of wanneer wij mogen bijdragen aan de oplossing van acute problemen. Het is heerlijk om je in een klus te bijten als de nood heel hoog is. Geen voorbereiding, en geen format. Think out of the box? Forget the box! Niet lullen maar poetsen zogezegd.. Vaak dragen wij als denktank zelfs kosteloos bij aan de oplossing door u voor te stellen aan onze betrouwbare netwerkpartners die het probleem daarna piekfijn met en voor u oplossen.

Eerder al verzorgden wij in dit kader opvang en vervoer van buitenlandse delegaties en aanhang, interim management/bedrijfsleiding wegens overlijden directeur, (inter)nationale waardetransporten, schadebeperking bij lekkage glasfabriek en interventie na toename schade en diefstal bij een logistiek bedrijf.  Acute behoefte aan communicatie en assistentie van financiele aard? Geldzorgen? Schulden? Deurwaarders? Wacht niet te lang en schakel de experts in! Wij zijn zelf bekend met uw situatie en hebben een deugdelijk netwerk van deskundige partners voor adequete oplossingen die direct rust bieden en ruimte laten.

Voor nadere informatie en/of inlichtingen

Neem nu vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan voor een uitgebreide kosteloze intake ter kennismaking.

Terug naar overzicht
Teamcoaching
Interim management
Online marketing coach
Begeleiding ondernemerschap
Begeleiding startende ondernemers
Coaching op maat
Persoonlijk ontwikkelingsplan
Netwerk organisaties
Directie coaching

Groot nationaal netwerk

Altijd een 1ste oriënterend adviesgesprek, gratis en vrijblijvend

Binnen 8 werkuren reactie, bel, app of gebruik
ons contact formulier / email ons

Klanten waar we trots op zijn