ContactT 0875-451170
E info@advisor-coach.nl

Directie coaching

Advisor Coach heeft al tientallen jaren ervaring met begeleiding van ondernemers bij het behalen van grote doelen in 6 maanden tot een jaar. De basis werd steeds gelegd in een programma van gemiddeld 12 weken. Met hetzelfde huis en met dezelfde poppetjes!

Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst, maar toch: Door deelname aan onze programma’s heeft:

  •     75% meer zelfstandige werknemers, een prettiger werksfeer op de werkvloer en minder ziekteverzuim
  •     95% zelf een betere persoonlijke effectiviteit en meer vrije tijd en verzorgt dat ook voor zijn team.
  •     65% een verdubbeling van de marge binnen 12 weken en
  •     35% MKB 5-50 realiseert omzetstijging van ongeveer 20%
  •     Uiteindelijk heeft iedereen dus meer plezier, meer geld en meer vrije tijd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek in een gratis uitgebreide intake wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen

Het programma
Wij leveren maatwerk op basis van uw actuele wensen. Toch leert de ervaring dat een paar fases voor iedereen nagenoeg hetzelfde werken:

Intake

In een uitgebreide intake geeft u aan welke doelen u wilt bereiken en kunt u uitgebreid kennismaken met uw coach. Samen met de coach bepaalt u een programma op basis waarvan u een vrijblijvende offerte ontvangt met daarin ook een concreet plan van aanpak. Tot zover is onze dienstverlening gratis.

Start, analyse en implementatie, advies

Na accoord voor de (aangepaste) offerte gaan we zo snel mogelijk aan de slag. Het begin van deze samenwerking is meestal het zwaarst: de coach bereidt veel voor om de basis te leggen voor een degelijk traject maar ook de ondernemer moet zwaar aan de slag en komt zichzelf tegen hetgeen lang niet altijd gemakkelijk is.

Deze startfase is verhoudingsgewijs dan ook duurder en moet vooraf worden betaald. De inhoudelijke diepgaande analyse van ondernemer en onderneming in een paar sessies per week is na twee weken vaak al aanleiding om de doelen aan te passen of uit te breiden. In de eerste evaluatie die daarop volgt krijgt u ons advies voor de rest het traject. Op basis van dit advies, de samenwerking en de ervaringen tot nu toe bepaalt u zelf het vervolg. U kunt ervoor kiezen de samenwerking te beëindigen zonder verdere kosten.

U ziet dus snel resultaat en beperkt uw investering en risico. In de meeste gevallen is echter het zwaarste werk al gedaan, zijn verbeteringen al zichtbaar en kiezen ondernemers graag voor het voordelige vervolgtraject…

Implementatie

In de komende tien weken volgen wij u als ondernemer, uw staf en medewerkers op het ingezette traject. Naarmate het traject vordert veranderen bijeenkomsten in telefonische afspraken zodat u uw tijd effectief kunt gebruiken voor de doelstellingen van uw bedrijf. In een gemiddeld traject van 65 contacturen gedurende 12 weken beloven wij u en uw onderneming al aanzienlijke resultaten.
Voor nadere informatie en/of inlichtingen

Wilt u eerst antwoord op uw vragen? Of meteen aanmelden voor de vrijblijvende intake? Wij staan voor u klaar!

Terug naar overzicht
Teamcoaching
Interim management
Online marketing coach
Begeleiding ondernemerschap
Begeleiding startende ondernemers
Coaching op maat
Persoonlijk ontwikkelingsplan
Netwerk organisaties
Directie coaching

Groot nationaal netwerk

Altijd een 1ste oriënterend adviesgesprek, gratis en vrijblijvend

Binnen 8 werkuren reactie, bel, app of gebruik
ons contact formulier / email ons

Klanten waar we trots op zijn